Problems with run of Xonotic!

Go down

Problems with run of Xonotic!

Post by Daytona on Fri May 15 2015, 22:09

Hi bros i load the new Xonotic 0.8 and now i can't start it, can any help my why?

that is the report:

Process: xonotic-osx-sdl-bin [1318]
Path: /Users/USER/*/Xonotic.app/Contents/MacOS/xonotic-osx-sdl
Identifier: xonotic-osx-sdl-bin
Version: ???
Code Type: X86-64 (Native)
Parent Process: ??? [1]
Responsible: xonotic-osx-sdl-bin [1318]
User ID: 501

Date/Time: 2015-05-15 22:04:32.205 +0200
OS Version: Mac OS X 10.10.3 (14D136)
Report Version: 11
Anonymous UUID: 640A43DF-2BA3-C234-A790-366DAA078727

Sleep/Wake UUID: 7C95DF7B-EA8A-4BD0-B964-C6975A76A46E

Time Awake Since Boot: 17000 seconds
Time Since Wake: 6000 seconds

Crashed Thread: 0

Exception Type: EXC_BREAKPOINT (SIGTRAP)
Exception Codes: 0x0000000000000002, 0x0000000000000000

Application Specific Information:
dyld: launch, loading dependent libraries
DYLD_LIBRARY_PATH=/Users/RMac/Games/Xonotic/Xonotic.app/Contents/MacOS

Dyld Error Message:
Library not loaded: @rpath/SDL2.framework/Versions/A/SDL2
Referenced from: /Users/USER/*/Xonotic.app/Contents/MacOS/xonotic-osx-sdl-bin
Reason: image not found

Binary Images:
0x7fff6a399000 - 0x7fff6a3cf837 dyld (353.2.1) <65DCCB06-339C-3E25-9702-600A28291D0E> /usr/lib/dyld
0x7fff8cf04000 - 0x7fff8cf76fff com.apple.framework.IOKit (2.0.2 - 1050.20.2) <09C0518C-90DF-3FC3-96D6-34D35F72C8EF> /System/Library/Frameworks/IOKit.framework/Versions/A/IOKit
0x7fff96ec0000 - 0x7fff96ec1ff3 libSystem.B.dylib (1213) /usr/lib/libSystem.B.dylib
0x7fff97690000 - 0x7fff976a1ff7 libz.1.dylib (55) <88C7C7DE-04B8-316F-8B74-ACD9F3DE1AA1> /usr/lib/libz.1.dylib

Model: MacBookPro7,1, BootROM MBP71.0039.B0E, 2 processors, Intel Core 2 Duo, 2.4 GHz, 8 GB, SMC 1.62f7
Graphics: NVIDIA GeForce 320M, NVIDIA GeForce 320M, PCI, 256 MB
Memory Module: BANK 0/DIMM0, 4 GB, DDR3, 1067 MHz, 0x859B, 0x435434473353313036374D2E433136460000
Memory Module: BANK 1/DIMM0, 4 GB, DDR3, 1067 MHz, 0x859B, 0x435434473353313036374D2E433136460000
AirPort: spairport_wireless_card_type_airport_extreme (0x14E4, 0x8D), Broadcom BCM43xx 1.0 (5.106.98.100.24)
Bluetooth: Version 4.3.4f4 15601, 3 services, 27 devices, 1 incoming serial ports
Network Service: Wi-Fi, AirPort, en1
Serial ATA Device: Hitachi HTS545025B9SA02, 250,06 GB
Serial ATA Device: MATSHITADVD-R UJ-898
USB Device: Built-in iSight
USB Device: Internal Memory Card Reader
USB Device: BRCM2046 Hub
USB Device: Bluetooth USB Host Controller
USB Device: Apple Internal Keyboard / Trackpad
USB Device: IR Receiver
Thunderbolt Bus:
avatar
Daytona
Member
Member


View user profile

Back to top Go down

Re: Problems with run of Xonotic!

Post by Daytona on Fri May 15 2015, 22:11

ok i need to say i have the New iOS Yosemite
avatar
Daytona
Member
Member


View user profile

Back to top Go down

Re: Problems with run of Xonotic!

Post by Kwakkiezalf on Fri May 15 2015, 23:25

Ghost,

Look here http://forums.xonotic.org/showthread.php?tid=5260
If that does not solve u ask on irc in the #xonotic channel, maybe antibody or MrBougo can help out

kwakkie

Back to top Go down

Re: Problems with run of Xonotic!

Post by Daytona on Sat May 16 2015, 08:49

Ty kwak, but now i have this Buzz and can not understand how i can delete this:(

----------- G H O S T ------------
avatar
Daytona
Member
Member


View user profile

Back to top Go down

Re: Problems with run of Xonotic!

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum